+45 50 37 37 40 info@trappeeksperten.dk

ALT I HÅRDT TRÆ

 

Hårdt træ (bøgetræ)

Trappeeksperten laver som standard alle trætrapper i 100% hårdt træ (bøg), dette gælder også alle hvidmalede trappeelementer. Det betyder, at trappen holder sig pæn i meget lang tid. Hårdt træ “arbejder” ikke så meget som blødt træ. Knastgennemtrængninger ses heller ikke så hyppigt ved brug af hårdt træ. Alt i hårdt træ betyder, at der ikke gås på kompromis med kvaliteten. Se også Trætrappens opbyggelse og Overfladebehandling

 

 

Alt i hårdt træ
 

Blødt træ (fyrretræ)

Vi bruger ikke fyrretræ til hvide vanger, stolper og balustre, da træsorten er meget blød. En fyrretræstrappe er derfor ikke særlig modstandsdygtig over for slid og vil hurtigt få slidmærker. Dernæst kan der efter lidt tid forekomme knastgennemtrængninger pga. fyrretræets mange knaster. Disse vil fremstå som gullige plamager i den hvide maling.

Endelig ”arbejder” fyrretræ mere end hårdt træ, som gør at den større afstand mellem årene på træet med tiden kan trænge igennem malingen og blive synlig.

Når du vælger Trappeekspertens trapper, får du derfor en meget mere slidstræk og pæn trappe, som holder i mange år. Derfor er alt i hårdt træ.

KONTAKTINFO

Vores showroom har åbent efter aftale. Du er meget velkommen til at kontakte os og booke en tid til et besøg.
 

Trappeeksperten
Sydvestvej 129 C,
2600 Glostrup

+45 50 37 37 40
info@trappeeksperten.dk

    Vi tager kontakt hurtigst muligt. Venligst, udfyld rubrikkerne: