+45 50 37 37 40 info@trappeeksperten.dk

Stolper, håndlister og balustre

 

Denne side indeholder billeder af det mest populære standardsortiment, som Trappeeksperten tilbyder. Det drejer sig primært om stolper, håndlister og balustre, men trapperne opbygges  også af andre dele såsom vanger og trin og andre listetyper, se forneden se også skitsen.

For yderligere information om trætrappens opbyggelse, se under Trætrappens opbyggelse

 

STANDARDDESIGN AF STOLPER, HÅNDLISTER OG BALUSTRE

På billederne forneden kan du se vores standardstolper, standardhåndlister og standardbalustre til vores trætrapper.

SPECIALDESIGN AF STOLPER, HÅNDLISTER OG BALUSTRE

Herudover kan vi også fremstille og designe specialstolper og specialbalustre efter ønske. Trappeeksperten kan desuden levere pladegelændere i flere forskellige udformninger og til de bedste priser på markedet. Kontakt os og få et godt tilbud.

 

Stolper

HÅNDLISTER

BALUSTRE

BYGGEMATERIALER OG DETS FORSKELLE

TRÆSORTER

Trappeeksperten kan levere trapper i mange forskellige træsorter. Vi laver bl.a. trin og håndlister i følgende træsorter: Bøg, Fyr, Douglas, Ask, Eg, Mahogni, Merbau, Jatoba, Valnød, Birk og Wenge. Andre træsorter kan fremskaffes efter ønske.

Vanger, stolper og balustre laves som udgangspunkt altid i bøg (hårdt træ) for at give trappen en længere levetid.

BEHANDLING AF TRIN OG HÅNDLISTE

Trappeeksperten kan behandle trappetrin og håndliste efter prøve, så trappens trin matcher dit gulv.

Det er vigtigt, at være opmærksom på, at den samme træsort på gulvet i stuen og trinnet på trappen, ikke nødvendigvis er 100% ens, da træet kan komme fra forskellige steder i verden.  Dette kan betyde, at der kan være en mindre forskel på træets struktur og farve, selvom træsorten er ens.

Ligheden vil typisk ligge på ca. 80-85 %, da der tages højde for at træet fra gulv og trappe kan have forskellig struktur og farve, selvom det er samme type.

Ved montering af din trappe, er det vigtigt at dit trappehul er færdigt. Dette gælder også færdiggørelsen af dit gulv, specielt hvis trappens øverste trin skal slutte præcist ind til et nyt gulv. Desuden kan gelænder omkring trappehul ikke monteres, før gulvet er lagt.

FÅ GRATIS OPMÅLING OG PROFESSIONEL RÅDGIVNING TIL DIN NYE TRAPPE

Udfyld herunder, så kontakter vi dig
Du kan også ringe til os på tel.: 50373740    Venligst, godkend vores Persondatapolitik

    Tak, godkendelse modtaget