+45 50 37 37 40 info@trappeeksperten.dk

OPMÅLING AF TRAPPE

Ved trætrappens opbyggelse udføres vanger som standard i 45 mm massiv bøg. Ligeledes laves trin som standard i 45 mm. De efterfølgende afsnit omhandler de hensyn, der tages ved opmåling af trappe.

 

PRÆCISE MÅL

Trappeeksperten behøver kun cirkamål for at kunne give dig et tilbud på din trappe, men inden trappen sættes i ordre skal det være muligt at tage de præcise mål.

Hvis der under opmålingen mangler færdiggørelse af gulv, væg og loft, skal Trappeeksperten have de præcise mål på gulvtykkelse, vægge og loft. Disse mål vil også stå på ordrebekræftelsen.

Hvis kunden efterfølgende ændrer på målene uden at informere Trappeeksperten skriftligt om dette, er det kundens ansvar. De forskellige mål på trappen vil altid stå på din ordrebekræftelse. Har du selv målt op, er det vigtigt at du tjekker, om målene er korrekte i forhold til ordrebekræftelsen.

Har Trappeeksperten foretaget opmålingen af din trappe, står vi fuldt inde for målene. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt målene er korrekte. Bestil gratis opmåling her.

Efter en bestilling af trappen er rettefristen 3 dage, hvorefter målene ikke kan ændres uden meromkostninger. Rettefristen på hasteordre er dog kun 1 dag.

 

INDBEREGNING AF AFSTAND

Ved opmåling beregnes der 5-10 mm luft hele vejen rundt om trappen. Ved særligt skæve vægge kan det være nødvendigt at beregne mere plads til luft omkring trappen.

Hvis trappen er med gelænder, vil den som standard laves 5-6 cm smallere end det færdige trappehul, så hænderne kan holde om gelænderet hele vejen op.

Hvis trappen er uden gelænder, vil trappe normalt være 1-2 cm smallere end trappehullet, af hensyn til monteringen. Dette afhænger lidt af størrelse og type af trappen.

 

 

 

KONTAKTINFO

Vores showroom har åbent efter aftale. Du er meget velkommen til at kontakte os og booke en tid til et besøg.
 

Trappeeksperten
Sydvestvej 129 C,
2600 Glostrup

+45 50 37 37 40
info@trappeeksperten.dk

Kontakt Trappeeksperten
Der er gratis opmåling af ny trappe    Venligst, godkend vores Persondatapolitik

    Tak, godkendelse modtaget