+45 50 37 37 40 info@trappeeksperten.dk

Mål og opmåling af trappe

De forskellige mål på trappen vil altid stå på din ordrebekræftelse. Har du selv målt op, er det vigtigt at du tjekker, om målene er korrekt i forhold til ordrebekræftelsen.

Har Trappeeksperten foretaget opmålingen af din trappe, står vi fuldt inden for målene. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om målene er korrekte. Bestil gratis opmåling her.

Trappeeksperten behøver kun cirkamål for at kunne give dig et tilbud på din trappe, men inden trappen sættes i ordre skal det være muligt at tage de præcise mål.

Hvis der under opmåling, mangler færdiggørelse af gulv, væg og loft, skal Trappeeksperten, have de præcise mål, på gulvtykkelsen, vægge og loft. Disse mål, vil også stå på ordrebekræftelsen. Hvis kunden efterfølgende ændrer på målene, uden at informere Trappeeksperten skriftligt om dette, er det kundens ansvar.

Efter en bestilling af trappen er rettefristen 3 dage, hvorefter målene ikke kan ændres uden meromkostninger. Rettefristen på hasteordre er dog kun 1 dag.

Ved opmåling beregnes der mellem 5-10 mm luft hele vejen rundt om trappen. Hvis dine vægge er ret skæve, vil der påregnes mere plads til luft omkring trappen.

Hvis trappen er med gelænder, vil den som standard laves 5-6 cm smallere end det færdige trappehul, så hænderne kan holde om gelænderet hele vejen op.

Hvis trappen er uden gelænder, vil trappe normalt være 1-2 cm smallere end trappehullet, af hensyn til monteringen. Dette afhænger lidt af størrelse og type af trappen.

 

KONTAKTINFO

Vores showroom har åbent efter aftale. Du er meget velkommen til at kontakte os og booke en tid til et besøg.
 

Trappeeksperten
Sydvestvej 129 C,
2600 Glostrup

+45 50 37 37 40
info@trappeeksperten.dk

    Vi tager kontakt hurtigst muligt. Venligst, udfyld rubrikkerne: