+45 50 37 37 40 info@trappeeksperten.dk

Standardelementer: stolper og balustre

Her kan du se vores standardstolper og standardbalustre til vores trætrapper. Herudover kan vi også fremstille og designe specialstolper og specialbalustre efter ønske.

 

Pladegelænder

Trappeeksperten kan levere pladegenlænder i flere forskellige udformninger og til de bedste priser på markedet. Kontakt s og få et godt tilbud.

Træsorter

Trappeeksperten kan levere trapper i mange forskellige træsorter. Vi laver bl.a. trin og håndlister i følgende træsorter: Bøg, Fyr, Douglas, Ask, Eg, Mahogni, Merbau, Jatoba, Valnød, Birk og Wenge. Andre træsorter kan fremskaffes efter ønske.

Vanger, stolper og balustre laves som udgangspunkt altid i bøg (hårdt træ) for at give trappen en længere levetid.

Behandling af trin og håndliste

Trappeeksperten kan behandle trappetrin og håndliste efter prøve, så trappens trin matcher dit gulv.

Ligheden vil typisk ligge på ca. 80-85 %, da der tages højde for at træet fra gulv og trappe kan have forskellig struktur og farve, selvom det er samme type.

Det er vigtigt, at være opmærksom på, at den samme træsort på gulvet i stuen og trinnet på trappen, ikke nødvendigvis er 100% ens, da træet kan komme fra forskellige steder i verden.  Dette kan betyde, at der kan være en mindre forskel på træets struktur og farve, selvom træsorten er ens.

Ved montering af din trappe, er det vigtigt at dit trappehul er færdigt. Dette gælder også færdiggørelsen af dit gulv, specielt hvis trappens øverste trin skal slutte præcist ind til et nyt gulv. Desuden kan gelænder omkring trappehul ikke monteres, før gulvet er lagt. 

 

    Vi tager kontakt hurtigst muligt. Venligst, udfyld rubrikkerne: