+45 50 37 37 40 info@trappeeksperten.dk

OVERFLADEBEHANDLING

Hos Trappeeksperten tilbyder vi mange forskellige overfladebehandlinger, i form af olie, lak og maling i forskellige toner og farver. Du kan se mange af de forskellige muligheder i vores showroom.

Endvidere tilbyder vi også at lave behandlingen efter en prøve, hvis du har et gulv, som du ønsker træet på trappen skal matche. Ligheden vil typisk ligge på ca. 80-85 % , da der tages højde for at træet fra gulv og trappe kan have forskellig struktur og farve, selvom det er samme type.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at den samme træsort på gulvet i stuen og trinnet på trappen, ikke nødvendigvis er 100% ens, da træet kan komme fra forskellige steder i verden. Dette betyde at der kan være en mindre forskel på træets struktur og farve, selvom træsorten er ens.

 

LAKERET OVERFLADEBEHANDLING

Vælger du at få behandlet dine trin med matlak, vil dine trappetrin få en matblank overflade, der kun kræver almindelig rengøring.

Vores lak er en to-komponent lak og er meget slidstærk. Lakken skaber en beskyttende overflade på træet, og er specielt godt for bløde træsorter. En lakeret overfladebehandling er som regel lidt mere glat og blank end en oliebehandling.

En lakeret trappe skal vedligeholdes efter behov. Dette gøres ved at hele trinnet slibes og lakeres.

 

OLIERET OVERFLADEBEHANDLING

Ved opmåling beregnes der 5-10 mm luft hele vejen rundt om trappen. Ved særligt skæve vægge kan det være nødvendigt at beregne mere plads til luft omkring trappen.

Hvis trappen er med gelænder, vil den som standard laves 5-6 cm smallere end det færdige trappehul, så hænderne kan holde om gelænderet hele vejen op.

Hvis trappen er uden gelænder, vil trappe normalt være 1-2 cm smallere end trappehullet, af hensyn til monteringen. Dette afhænger lidt af størrelse og type af trappen.

 

MALET OVERFLADEBEHANDLING

Trappens vanger, balustre og stolper er ofte hvidmalet, og er malet med en to-komponent maling som er meget slidstærk. Malingen vil normalt være en Ral 9016.

Vælger man malede trin og håndlister, vil det tit kræve mere vedligeholdelse, da maling ikke er skabt til at gå på. Taber man noget ned på hvidmalede trin, vil skaden ofte være mere synlig. Omvendt er overfladen nem at rengøre som den lakerede trappe.

 

KONTAKTINFO

Vores showroom har åbent efter aftale. Du er meget velkommen til at kontakte os og booke en tid til et besøg.
 

Trappeeksperten
Sydvestvej 129 C,
2600 Glostrup

+45 50 37 37 40
info@trappeeksperten.dk

    Vi tager kontakt hurtigst muligt. Venligst, udfyld rubrikkerne: