+45 50 37 37 40 info@trappeeksperten.dk

TRÆTRAPPENS OPBYGGELSE

Ved trætrappens opbyggelse udføres vanger som standard i 45 mm massiv bøg. Ligeledes laves trin som standard i 45 mm massivt træ ud fra den ønskede træsort. Stødtrin (lukket trappe) fremstilles i 18 mm hvidmalet MDF, men kan også laves i de forskellige ønskede træsorter. De mange forskellige typer håndlister er mellem 45-55 mm i bredden alt efter hvilken type, der vælges. Gelænderhøjden på trappen er normalt 95 cm. Størrelsen på stolper er på Standard-serien 85 mm, og på Standard PLUS 100 mm.

Ønskes trappen fremstillet i andre dimensioner, skal det fremgå af ordrebekræftelsen.

 

 

DÆKPROPPER PÅ VANGEN

Som udgangspunkt er vores trapper udført med synlige dækpropper på vangen.

Trappen kan også leveres uden dækpropper på vangen, hvor trappens vanger og trin skrues sammen fra den indvendige side af trappen. Skal trappens vanger laves uden synlige dækpropper, skal det stå på ordrebekræftelsen.

 

LAKERING OG OLIERING AF TRAPPER/TRAPPETRIN

Som en del af trætrappens opbyggelse behandles trappen med 2 lag lak eller olie.

 

MALING AF TRAPPEN/TRAPPETRIN

Malede trapper/trappetrin laves i bøg (se også hårdt træ) for at der ikke skal komme knastgennemtrængninger, som der ofte gør ved fyrretræ. Det er specielt vigtigt ikke at gå på kompromis her. Udover problemet med knastgennemtrængninger på en trappe af fyrretræ “arbejder” det bløde fyrretræ også mere end hårdt træ, og årerne/strukturen i træet vil efterhånden blive synlig gennem malingen.

Trappen er færdigmalet fra fabrikken, men der kan opstå småreparationer i forbindelse med montering af trappen.

KONTAKTINFO